Presentet av chatrom

Chat-rom er produsert for å bære diskusjoner om ethvert emne. De er populære, real-time moduser av Internett-kommunikasjon vant til å initiere, etablere og holde online-relasjoner. Chat-rom vil være de mest populære og freewheeling områdene på nettet der personer med selvproduserte kallenavn diskuterer nesten alt: lærere, Kafka, søte gutter, politik, kjærlighet, rotkanaler. De kan være som alle andre organiserte samlinger av enkeltpersoner, du finner regler for etikette som alle forventes å følge med. Den tidligste typen ekte chatrom vil være tekstbasert variasjon. Mange chatter er virkelig på gang, live chatrom, som også kan sende private meldinger som åpnes i en egen skjerm.

Nettbaserte chatrom startet som en tekstbasert atmosfære som folk snakker med hverandre, og den har siden utvidet seg til å inkludere stemme og video i tillegg til 3d avatarer som håndterer saken din i en internettbasert verden. Vanligvis er det en liste over regler for brukerne å adlyde når de snakker, selv om de vanligvis ikke er lagret. Spesielt i rom for barn, har regler en tendens til ikke å tillate brukere å bruke offensivt språk, for å fremme hatpost, vold og andre negative problemer. Også chatterom gjør det ofte ikke å annonsere i sine rom eller flom, som hele tiden fyller skjermen med repeterende tekst. Likevel er disse nettstedene vanligvis ikke moderert, og brukere kan skrive de tingene de personlig bestemmer seg for å sende.

Fordi det er utallige disse gratis tjenestene, er det ikke verdt å betale for bare en sannsynlig, med mindre selvfølgelig tilbyr chat-siden ekstra funksjoner som ikke er tilgjengelige på engangsbruk. Hvis du besøker et nettbasert chatrom som ikke er moderert, rapporterer du noen av disse aktivitetene til hvem som kjører nettstedet du bruker. Folk kan lyve angående deres identitet, kontoer kan bli kompromittert, brukere kan glemme å logge av, eller kanskje en konto kan deles av flere personer. De fleste brukere kommer til å bli utestengt i chatterommet for å gjøre slike aktiviteter.

Selv om det i utgangspunktet ble oppgitt at chatterommet trengte synkron konferanse, har definisjonen utvidet seg til å inkludere alle slags sanntids online-chat, inkludert im, grafiske sosiale miljøer og asynkrone konferanser (forums en internettbasert reklamebord). Denne typen aktivitet gir deg umiddelbar tilgang til en rekke singler. Forbedrede konferanserom fungerer som chatrom, bare fordi de tillater at du kommuniserer umiddelbart med mange mennesker.

Hvor pålitelige er disse resultatene? Tross alt, i en elektronisk undersøkelse kan folk si hva de vil. De foretrekker kanskje ikke å innrømme at de møtte sin partner online, kanskje unødvendig følte seg flau for at de ikke kunne «finne» noen i det virkelige liv. På den annen side er en anonym undersøkelse nettopp stedet der folk skal føle seg komfortable og innrømme nesten alt. Det er ikke noe incitament til å lyve som det kan være med ansikt til ansiktintervjuer du kanskje prøver å imponere på.

Resultatet

Virkelig liv trumper den virtuelle verden som en måte å finne en kompis på. Som nevnt i artikkelen, ville «de aller fleste mennesker (92 prosent) helst presentere sin nye elsker til foreldrene deres enn endre deres forholdsstatus på Facebook … [og] de vil heller låse øynene med noen over et rom for første gang enn å motta en vennsforespørsel på Facebook. »

Tilsynelatende har Sør-Stillehavssangen, «Some Enchanted Evening» (med lyrikken, «… du kanskje møter en fremmed, over et overfylt rom») fortsatt sving blant dagens spirende romantikere, akkurat som det gjorde på 1950-tallet.

Hvis du leter etter et nytt og mer tilfredsstillende forhold, kan det være best å holde øynene dine åpne for de rundt deg i stedet for å rulle gjennom en datingapp. Du vet aldri hvem du kanskje ser.