ONLINE CHAT FOR BARE DU OG DINE VIRKSOMHET

Online chat beskriver alle typer kommunikasjon på internett. Folk snakker med venner, kunder og samarbeidspartnere som bruker datamaskin eller mobiltelefon. Siden det bruker media, er samtalen direkte i en person til en annen for å enkeltpersoner i fjerne så vel som andre steder. Meldinger sendes og mottas i sanntid. For å kunne bruke chattjenesten, må en deltaker registrere fundamental informasjon som inkluderer navn, sted, alder, kjønn og disposisjon av selvtillit. Etter å ha fullført andre behov som å registrere et passord, kan deltaker nå sende meldinger med andre brukere i en adressebok som leveres av nettstedet eller til og med de registrerte. Meldinger kommer med ren tekst, bilde, lyd, video eller kombinasjon.

Siden nettprating er blant de enkleste måtene å snakke med andre enkeltpersoner langt steder, er det snakk om hjelp til å bli brukt i daglige rutiner for forretnings og personlig kommunikasjon. Ved hjelp av mobilenheter som mobiltelefoner kan bedriftseiere prate med kunder ved hjelp av applikasjoner som MMS-tjenester (Multimedia Messaging Service). Partnere kan også holde konferanser ved hjelp av MMS-tjenesten. Chat, det er lett som MMS-tjeneste, SMS (Short Message Service) -service sammen med andre programmer, har voksende brukere over hele verden. Yahoo Messenger, sannsynligvis de mest populære chatassistentprogrammene har 248 millioner aktive brukere mens Skype har 763 millioner brukere.

Med flere funksjoner i chat-tjenesten, er utveksling av familiehistorier og rapporteringsdetaljer enklere og mye mer praktisk. Når stresset, finner noen voksne avslapping ved å chatte med andre på nettet. Når de ikke vet en løsning på et problem, er svaret bare en SMS-melding unna. Med MMS-assistanse kan tekster med bilder av avsenderen bli levert til folk gjennom hele chatten. Chat med MMS, SMS og WAP (Wireless Application Protocol) MMS brukes også.

For bedrifter øker chat-tjenesten salg på mange måter. Det fremmer tillit til kunder. Om kunder skal kjøpe, har tidligere kjøpt eller bare sjekket et element, kan de bruke chat-tjenesten til å spørre om. Videre er det multi-tasking når en forretningsbruk chattassistanse. Med bare å klikke, blir penger og tid for både bedrifter og kunder lagret. Bedriftseiere kan møte mange klienter på en gang gjennom chat-konferanser som bruker MMS-tjeneste, SMS, WAP MMS sammen med andre applikasjoner.

En annen utnyttelse av chattjenesten som driver en bedrift, er å gi mer informasjon et godt tilbud. Informasjon om et produkt er ikke innlemmet på nettet, slik at interesserte kunder kan be om andre data mens du bruker MMS-tjenesten som WAP MMS og MMS, eller SMS for å chatte med forretningsrepresentanter. Tillit kan også bygges når kundene ofte kommuniserer med selskapet gjennom chat-tjenesten. Faktisk bruker kjøretøykjøpere chattjenesten for å oppdage produkter som de vil kjøpe. Videre samler bedrifter tilbakemeldinger fra kunder ved hjelp av chat-assistanse. En enkel chat via SMS kan brukes til å undersøke oppfatninger i forhold til et produkt.

Bruk av chat-tjenester er gunstig for både personlig eksistens og også virksomheten. Det sparer både penger og tid fra virksomheten og kundene. For venner og familiemedlemmer kan utveksling av historier gjøres med bare å få en tekst MMS eller WAP MMS. Kjøre en bedrift, chat service øke salget, gi kundeservice og lavere driftskostnader.