Mote og Fitness:videonettprat

 

Du er i en av de stemninger når alt går til høyre.

Tillit florerer, du gå bort til en viktig aksjonen med din nye kjæreste. Du er kledd som Bond, føler sterk som Wahlberg og karismatisk som The Rock. Du ringe en drosje slik at du ikke behøver å bekymre deg for å drikke for mye og bare fokusere på å ha det gøy. Din vakre kjæreste er glødende, hun virkelig er alt du noensinne har ønsket. Kledd for å drepe, fra hode til tå, så du har på deg den fineste klær som har vært upåklagelig rens. Du lukter fantastisk, får en ny hårklipp og føle deg forfrisket fra kvelden trening. Hun komplimenter du med lovey øyne og en uforglemmelig kyss. I førerhuset, hun kan ikke synes å holde hendene på deg. Begge er irriterende driveren ved å gjøre ut som to kåte tenåringer.

Hun gnir din indre lår aldri så nær sin premie. Du føler seg ønsket og ønsket. Du får ut av førerhuset med et stort smil, hånd i hånd, går gjennom dørene til den vakre ballen rom, alle snur seg for å se på både av deg. Ingenting kan toppe denne følelsen, og det er ingen steder du heller vil være enn der sammen med henne. Alle menn er å spise henne opp med sine øyne og kvinner er avkledning du med deres. Din Kjæreste hvisker i øret; «møt meg i handicap bad på 5 minutter». Du klype deg selv, tro at dette er for godt til å være sant. Fem minutter går av, kan du raskt gå inn på badet og har dyrisk sex, din utholdenhet har aldri vært bedre. Akkurat som hun er i ferd med å fullføre deg av, hun skriker ut at du er den beste hun noen gang hadde…

Høres bra ut, ikke sant?

Det er fantasy, men ganske oppnåelig. To alvorlige faktorer gjør en stor forskjell å gjøre fantasi til virkelighet, mote og trening. Du kan bli den jevneste talker med fattest lommeboken, men på lang sikt, hvis du betaler ingen oppmerksomhet til kroppen din og hvordan du kler deg, hun vil sparke deg til fortauskanten. Målet er ikke bare å forbedre internt, men også eksternt. Så hvordan kan du oppnå en førsteklasses utseende og en stropping kroppen? Ved å simulere de menn som inspirerer deg.

Vi har alle rollemodeller som påvirker oss på en eller annen måte. For fem år siden, jeg begynte å få håret mitt snitt til en frisør butikk i sentrum av Montreal på Biskop gate. Det var denne karen som jeg krysset stier med flere ganger som alltid stod ut. Han var en ekstremt skarp dresser.

Jeg har aldri sett ham iført samme klær to ganger og han har alltid funnet en måte å være stilig og unik. En dag, mens vi begge var å få en barbering, jeg komplimentert ham på stilen hans og spurte ham om han kunne gi meg noen tips. Det viser seg at han hadde en «gå til» butikken for hver artikkel han kjøper(skjorte butikken, belte store, skobutikk etc.) og hver butikk han anbefalte var liten, skjult og ikke lett å finne. Det var nettopp den insider kunnskap jeg trengte for å vinne den overfladiske kamper mot andre menn.

Og min overfladiske utviklingen stoppet ikke der.

Rundt samme tid møtte jeg en fyr som jeg nå omtaler som kongen av plyometrics. Hans navn er Felix. Første gang jeg møtte Felix, var han gjør knebøy med en hundre pounds av vekt på en vektstang… på en Sveitsisk ball. Jeg ble overrasket over sin balanse og fryktløshet. Hans programmer som var utenom det vanlige, og presser kroppen til sine grenser. Unødvendig å si, han ble min trener kort tid etter møtet med ham. Felix forvandlet meg fra en myk noodle til en tonet bad ass i ca 6 måneder med trening 5 dager i uken. Øvelsen fikk mitt blod flyter, sirkulerende hormoner, min utholdenhet økte, ble jeg i bedre humør, jeg avga mer selvtillit, min immunforsvaret ble sterkere og jeg følte meg mer attraktiv.

Når jeg kombinerte min bedre mote forstand med min nye lidenskap for trening, det hadde en STOR innflytelse på min tilnærming med kvinner. Det virket som om jeg var allerede ett skritt foran i forførelse krigen.

Hvis du ikke kan tenke på rollemodeller eller noen å etterligne, har ingen bekymringer. Felix har sluttet seg til SeductionWar mannskap og ser frem til å bidra til utviklingen.
Og på mote foran, har vi Lex, som er en mannlig modell og mote guru til å veilede deg.

Men vi vil ikke hjelpe deg før vi ser din brennende ønske om å utvikle seg. Du har til å nå ut til oss først. Det hele begynner med deg. Vi vil være her når du trenger oss.