KARAKTERISTIKK FOR LIVE CHAT AGENTER

En svært effektiv live chat representant er ansiktet av selskapet. Han vil være alene som er i stand til å gi en god forbrukeropplevelse rettet mot besøkende på nettstedet ditt og konvertere dem til dine glade og pålitelige kunder. Ideer har valgt noen karakteristika av det effektive live chat-agenten som spiller en stor rolle i kundeengasjement.

Domeneforståelse og produktforståelse

I de fleste tilfeller kan chatagenter være den første grunnen til kontakt for selskapet. Mye trafikk foretrekker å diskutere deres krav om å ha en live agent i stedet for å studere informasjonen på nettsteder. Derfor er konverteringen avhenger av chat agent domene forståelse og kommandoen innenfor produktet og det er personalisering grenser. Så det er en god ide å opprettholde dine chatagenter informert om kule produktlanseringer, produktspesifikasjoner, inkludert tekniske spesifikasjoner, betalingsregler, tilbakebetalingspolitikker og total produktforståelse. Effektive operatører burde være godt erfarne ved hjelp av plattformens funksjoner, funksjonalitet og operativitet. Insistere på at de studerer all programvare dokumentasjon, be om forklaringer når funksjoner er uklare, og står over sporten ved å gjøre seg kjent med produktoppdateringer, forbedringer og nye versjoner.

Live Support og Språkkompetanse

Før du rekrutterer et aktivt chat-agent for selskapet, forsikrer du deg om kommandoen over språk. Det skal ikke tilfredsstille nivået, men overgå minimal behov og rådende industristandarder. Det kan kontrolleres ved å utføre en skriveprøve, gruppediskusjon på deres vegne. Vocabulary ferdigheter er et viktig element i rekrutteringsprosessen fordi med hensyn til å leve kundeengasjement, er språkkompetanse og kan alltid forbli en forutsetning for en effektiv chat-sentrisk tjenesteleveringsmodell.

Riktig og presis bruk av hermetiske meldinger i Live Chat

Chat-operatør burde være helt fortrolig ved å bruke innholdet i alle hermetiske meldinger i din live chat-hermetiske meldingsmappe. Så de ville ikke sende feil meldinger til dine besøkende og kunder. En svært effektiv chat agent bruker sin magertid proaktivt å studere, redigere og skape nye hermetiske meldinger mens du venter på chat-krav.

Positiv invitasjon og redusert responstid under Live Support Interactions

En flott live chat-operatør inviterer proaktivt dine individer til å gjøre det mulig for dem å underskrive varene og oppfyller varene ved å bruke deres krav. Han venter aldri på chat-krav. Live chat agent skal klare å håndtere flere chatter i tillegg til å svare raskt. Så responstid burde bli redusert under live support interaksjon.

Markedsføringsmantraet av Live Engagement

Effektiv kundestøtte kan bare leveres hvis live chat-representanten er høflig og glatt. Effektive chatoperatører er heldige ved å ha et arsenal med verktøy som kan hjelpe dem med å selge og anbefale flere kjøp. De inkluderer positiv live chat, chat invitasjon popup, co-surfing, Push URL-du ser hva jeg mener. Du kan ikke bare oppmuntre chatoperatørene til å markedsføre ytterligere tjenester og produkter for dine online kunder, men i tillegg gi små provisjoner som insentiver. Chatoperatører må underrettes uansett anledninger, men at de er kundeservicerepresentanter først og markedsførere senere.