Hva er nøkkelen til et solid forhold? TILLIT.

Hva gjør et forhold vellykket? Hva er nøkkelen til en sunn, lykkelig union?

Nesten hver og en av oss har spurt oss selv de svært aktuelle spørsmålene på et tidspunkt i våre liv.

Jeg tror virkelig ikke at flertallet av mennesker kommer inn i et seriøst forhold som tenker det vil mislykkes.

Så hvorfor er så mange av oss ulykkelige i våre forhold?

Hvorfor er skilsmissesatsen i Amerika så høy som den er?

Hvorfor faller så mange par så gal i kjærlighet, så like fort det faller ut av det?

Selvfølgelig er det ingen enkle svar på disse spørsmålene, selv om Herren vet at jeg skulle ønske det var.

Men når jeg tenker på parene jeg kjenner som virker virkelig lykkelige og innhold, ser det ut til å være noen vanlige trekk som deres forhold utviser.

Disse egenskapene, men ikke en garanti for lykke, må absolutt være tilstede i ethvert forhold for at den skal ha den beste sjansen til suksess.

Disse egenskapene utgjør akronymet T.R.U.S.T:

T for sannhet. Par som er konsekvent ærlige med hverandre angående hva deres mål og forventninger er for deres forhold, pleier å være tryggere med hverandre. Denne sikkerheten kommer fra kunnskapen om at de begge vet hvor hverandre står. En utmerket ressurs for å lære å starte en meningsfylt dialog med partneren din er 1000 spørsmål for par.
R for respekt. Enkelt sagt må hver partner vise hensyn til de andres følelser, drømmer, mål, ambisjoner, tro og håp.

U for forståelse. Når vi først blir forelsket, pleier vi å plassere våre partnere på piedestaler. Vi må imidlertid huske at de er mennesker med feil, feil og følsomhet, akkurat som alle andre.

S for støtte. Å være forelsket er en bris når tider er gode. Dessverre er livet ikke alltid solfylt og lyst. Våre partnere trenger vår støtte mest når livet kaster oss de kurveboltene. Par som står sammen når tider er tøffe, går vanligvis avstanden.
T for takk. Par som viser sin takknemlighet for hverandre har en tendens til å ha utrolig sterke band. Det er fornuftig, ikke sant? Men mange av oss begynner å ta våre partnere for gitt over tid. Ikke la deg selv falle inn i dette mønsteret. La partneren din ofte vite hvor mye du setter pris på dem.

Til slutt, gjør en forpliktelse i dag for å inkorporere flere T.R.U.S.T. inn i dine relasjoner. Mitt gjetning er, du kan bli overrasket over omfanget av de positive endringene i din fagforening du vil oppleve som et resultat.