Hjelp Meg Å Lagre Min Ekteskap:videonettprat

 

Et rop om hjelp lagre ekteskap» er ikke noe som par forvente i løpet av sin levetid av å være sammen. Faktisk, et vanskelig ekteskap er aldri planlagt eller trent for. I de fleste tilfeller, par se ekteskap som har mislyktes, og tror dem ikke. Fem eller ti år ned linjen, disse parene begynner å føle at deres ekteskap er dømt, og deres tanker er ganske tydelig på dette punktet-skilsmisse!

For å være ærlig, alle som lever med en mann eller kone erfaringer noen oppturer og ned øyeblikk på et punkt i deres ekteskap. Dette er helt normalt om. Men hvis vi bare kunne se fremtiden utover bryllup dag, jeg tviler på at de fleste av oss fortsatt ville være i stand til å gå gjennom som bryllupet ditt dagen. Men siden dette er en umulighet, det ville bare være lurt at vi vurderer måter som kan bidra til å redde vårt ekteskap, nå som vi allerede er i dem, og vi kan ikke se hva fremtiden vil bringe.

Så, hva kan ektepar gjøre for å redde sitt ekteskap når det er i ferd med å bryte fra hverandre?

For det første er det viktig at både par samarbeide for å redde den synkende båten. Du bør dele informasjon med din ektefelle og la dem vite at du har en følelse av at ekteskapet er dømt. Å diskutere dette kan være et godt utgangspunkt, heller enn å leve på fornektelse.

Den andre viktige tingen er å ta en opptelling av forholdet, og se hvor ting er foreløpig stående. Det høres kanskje skremmende, men hvis du ikke kan se hva du allerede har, og hva mangler, det kommer til å bli veldig vanskelig å forsøke å lagre din ekteskap. Det er som du ønsker å dra på en tur, du vet den retning, men du nekter å se på hvor du vil gå. For å redde ekteskapet, du skal være ærlig og respektfullt til din ektefelle. Tenk før du snakker.

Beholdningen i spørsmålet burde være ganske mye som en sjekkliste i en lagerbygning.

Du kan prøve å få listen sammen mens du unngår å forsvare hvordan du føler deg eller diskuterer med hverandre. Denne måten, du vil holde deg fokusert, og du vil komme til bunns i hva som forårsaker problemer i ekteskapet. Du bør være oppmerksom på at dette handler ikke om finger som peker mot en annen, det handler om å få til å jobbe sammen for å finne levedyktige løsninger på dine problemer.

Til slutt, sette en stopper på ting som ser ut til å irritere din ektefelle. Du vet alle de tingene som gjør ham/henne blodet til å koke. Dette er akkurat den samme personen som du har gitt ditt liv til under den store dagen. Hvorfor tror du gjør eller sier ting som er sårende for dem? Holde din ektefelle fra å bli sint eller frustrert over din atferd. Du kan ikke løse en dømt ekteskap hvis du fortsetter å gjøre de samme tingene som gjør dem sinte.

Jeg kan ikke vite hva som skjer for tiden i ekteskapet, men en ting jeg vet er dette; det er ingen hindring for at du ikke kan overvinne sammen. Det viktigste er å lagre din ekteskap bruker alle midler som er innenfor din rekkevidde. Ja, du kan hjelpe til med å redde ekteskapet, selv i dag.