Halloween Kostymer (hvordan de kan brukes i soverom) :videonettprat

Som du vet Halloween kommer opp. Det er et stort utvalg av kostymer som kan brukes til mer enn bare en fest. Her er noen ideer som Cindy og jeg fant ut mens du søker for oss selv.
Disse kostymer kan være en godbit for din mann, siden menn er visuelt spent. De kan variere fra søt til å virkelig sexy, avhengig av hva du er ute etter.

Cindy foreslo «Blow job Universitetet Cheerleader» hvis du planlegger en spesiell kveld for din mann. Han kunne gjøre litt «heier du på» seg selv.

Skitne Cop Drakt

Jeg, på den annen side, ville ikke tankene om det kan ta litt mer hard tilnærming. Noen ganger liker jeg å virkelig være i førersetet og ta pisk i mine hender, eller håndjern i denne saken. «Dirty Cop Drakt» vil tillate deg å være i førersetet og ta kontroll over din mann. Du ville ikke ønsker å være for grov, akkurat nok til å la ham vite at du er seriøs om hva som er i ferd med å skje.

Office Tramp Cosutme

Jeff og Cindy noen ganger kaller å ha sex, det å ha en «business meeting». Vi har funnet en flott drakt som gir en ny mening til en «business meeting». «Office Tramp» drakt kan ende opp på kjøkkenbordet, i stedet for en konferanse bordet. Innsigelser kan ikke tas opp på dette møtet, men noe annet kan!

Vel tau «em up, tie «em ned, dytte ham, & prod ham. Tur som cowboy damer fordi her er en drakt som vil bringe cowgirl ut i deg. Denne sexy «Wild Cowgirl» kunne virkelig få et høyt «Yee haw» ut av din mann.

Dette er bare en av mange måter å krydre det opp på soverommet. Ved hjelp av kostymer og rollespill kan få frem nye sider av både du og mannen din. Enda større kvinner kan ha det gøy med dette. Bare føler deg komfortabel med deg selv og vet at din mann er tiltrukket til deg og elsker deg og kroppen din. Cindy og jeg håper du gi dette en sjanse og la oss få vite hvordan det går.

Hvis du har noen andre ideer du gjerne dele dem med oss. Vi ser frem til å få din tilbakemelding på denne opplevelsen.

Selena & Cindy

Hvis du likte dette innlegget, sørg for at du abonnere på RSS-feeden! Få oppdatert informasjon og råd om å holde gløden og gnisten i sexlivet ditt! Pass på å sjekke ut våre vurderinger i tillegg.