Forstyrre normer for dating

Som en tur mellom, dating og forholdsmester, snakker jeg med et stort antall singler som håper å møte kjærligheten for deres liv. Det store flertallet avslører for meg at de vet nøyaktig hva de søker etter i en faktisk eksistens medskyldig, men situasjonen er faktisk, det store flertallet forstår ikke hva det egentlig de trenger. Den mest anerkjente reaksjoner fra singler om hva de søker etter i en medskyldig er, “De må ha en utrolig komisk helling, de må ha solide midt kvaliteter og stammer fra en anstendig familie, må de være dynamiske og spennende …” Disse egenskapene er for det meste grunnleggende spekulasjoner at de fleste singelbefolkningen lister om seg selv på deres webbaserte datingprofiler. Disse er ikke en av de snille tilpassede egenskapene som gir en ekte følelse av å skille seg om ens egen. Hvor mange nettprofiler trenger du å se gjennom eller hvor mange personer trenger du å møte på en bar før du tenker på å gå ut på byen med dem? Hvor mange datoer trenger du virkelig å gå videre med noen før du virkelig vet om du tenkelig møtt Mr. eller så igjen Ms. Er det ikke så? De fleste singler jeg snakker med sier at de ville vite etter bare en dato på grunn av konstant og vitalitet som ble brukt før de virkelig samtykkde til å gå ut med noen. På sjansen for at dette er gyldig, av hvilken grunn er et så stort antall utrolige første datoer, siste datoer? I tilfelle at du er endelig på et sted i livet ditt der du er utslitt på dating og er forberedt på å møte beundring for livet ditt, på det punktet som innebærer at du må begynne dating mer slu, ikke hardere. Dette innebærer at du kanskje må begynne å teste deg selv for å lage nye datingstandarder, i stedet for å gjøre hva hver annen person gjør. På slutten av dagen, på den tilfeldige sjansen at standard dating bestemmer at det for øyeblikket eksisterer virkelig arbeid, av hvilken grunn er så store antall individer fortsatt single?

Først og fremst stoler jeg på at et stort antall av de nåværende singlene er avhengig av innovasjon og vitenskap som hovedpunkt bak hvem de tenker på dating. Online identitetstester, automatiserte likhetsberegninger kombinert med et utrolig elektronisk fotografi og profil er den mest ideelle tilnærmingen for å garantere at du vil oppfylle livets ekte romantikk, er det ikke så? Med så stort antall individer som utnytter innovasjon og vitenskap som hovedimpulsen bak å samle noen, kan jeg ikke motstå trang til å vurdere hvordan våre folk gjorde det, eller deres foreldres folk i tillegg? Før innovasjon gjorde det mulig for oss å ende opp med sløve datere, brukte en gang i tidligere personer en sertifisert følelse av å bli kjent med noen før de selv trodde å gå på en ekte dato. I det siste var ønskene mer fornuftige, og enkeltpersoner ville danse ganske lenge med sluttmålet om virkelig å bli mer kjent med hverandre, før de avsluttet datingprosedyren, en gang imellom var det bare en date. Hvorfor har vi vist seg å være så sentrert rundt å lete etter grunner til hvorfor vi ikke bør dømme noen, i stedet for å konsentrere oss om det vi liker ekstremt om den enkelte vi møter? Hvilket antall individer vil du si at du ikke møter eller tillater i lys av det faktum at du ikke bryr seg om fotografiet deres, noe de komponerer på en profil eller bare ikke bryr seg om noe de sa da de ble diskutert med dem ? Når det gjelder dating, stoler jeg på at hver enkelt som er singel, kan ende opp i et cherishing, sentimentalt, entusiastisk forhold i tilfelle at de ekstremt forsøkte å gi flere individer de danner en ekte mulighet.

Jeg beveger deg for å møte noen som du stoler på, du er virkelig god med, uten å ta en gander på bildet sitt. Jeg provoserer deg til å spasere opp til noen i en bar som du regelmessig ikke ville gi årstid til, og investere litt energi som blir mer kjent med dem. Jeg beveger deg for å være ekte og legitim om hvem du er og jeg beveger deg for å få en ekte følelse av troverdighet når du får litt informasjon om deres identitet og hva de er opptatt av.

Menn, jeg nekter å erkjenne at verdommen er død. Ta ekstra tid og vitalitet til å undersøke damene du møter av grunnene til å oppdage hva de egentlig handler om, hva som er viktigst for dem. Legg til side muligheten til å stille inn på hva damens behov er og slutte å forsøke å fryde dem. Prøv å ikke ha snevrelasjoner med en dame, bortsett fra hvis du har som mål å søke etter en forening med dem, er autentiske, ekte og unadulterated. Damer vil reagere på deg dersom du slutter å håpe å oppleve hva du kan unnslippe dem, og begynne å bevege deg mot dem ut fra det synspunktet du kan gi dem. Dette innebærer at du burde være oppmerksom på damer og deres behov og ikke bare forsøke å bruke