Fitness og Sex :videonettprat

Ville ikke du elsker det, hvis hver gang du strippet ned foran en kvinne, hun ser på deg med brennende ønske? De fleste av dere ville elske å ha en kropp som kvinner sluke, men den triste realiteten er at de fleste av dere vil gjøre svært lite eller ingen tiltak for å snu trenden. Til slutt, som du gjør din vei ned din seksuelle banen, vil du bli møtt med to alternativer; La din helse svekkes til det punktet av å ta kuk piller for impotens ELLER satt i hardt arbeid på treningsstudio tre eller fire dager i uken for å få blodet til å sirkulere og hormoner som flyter noe som resulterer i høyere libido, bedre ereksjon og mer utholdenhet.

Våre sinn er programmert for quick fix, den enkle løsninger, styrer klar av de utfordringene som kommer med å bygge en sunn kropp, søker vi etter snarveier. Kroppen din er en refleksjon av hvordan du respekterer deg selv. Det er morsomt hvordan noen menn er veldig opptatt og likevel få tid hver dag for trening, mens andre ikke ønsker å få tid til alle. De Foretrekker å se på spillet, å ta en øl med gutta, surfing på tv på TV og tilbringe tid på internett i stedet for å jobbe hardt for å forbedre deres helse.

Jeg også synes det er ironisk at millioner av dyrket ass menn har en point-system ranking kvinner fra én til ti. Hva er galt med punkt-system er at de fleste menn søker den fysiske åttere, niere og tiere, når de selv er knapt en tre eller fire på sine egne punkts skala. Er ditt speil hjemme villedende? For å bringe deg tilbake til virkeligheten, jeg har en forankring idé. Gå innlegget ditt bilde(oppdatert en) på hotornot. com. Folk er strenge, men veldig sannferdig om det de ser. Du kan revurdere din rangeres etter resultatene kommer inn. Det burde gi deg ny innsikt på kroppen din og hvordan du oppfatter deg selv.

Så hvordan kan du oppnå det «Å, Så Ønsket Kropp» som vil gjøre dem avhengige? Religiøst følg disse 3 viktige tips:

Flott Cardio: Sex er ikke om makt, det handler om utholdenhet. Den beste måten å bygge utholdenhet på er ved å få på den forferdelige treningsapparater; som trinn master, slitebanen mill eller elliptisk. En enda bedre måte er jogging/sykling/svømming et par ganger i uken. Det viste seg ligningen er veldig enkel; Mer kardio = økt hormon sirkulasjon = Høyere libido + Mer Utholdenhet. Studier viser at menn som trener regelmessig har et mer tilfredsstillende sexliv enn de som ikke gjør det. Selv om du ikke bør overse muskel-utviklingen ved å gjøre noen vekter og følge et program, den prioriterte bør alltid være din kardiovaskulær trening. Tretti til førti fem minutter, tre til fire ganger per uke. Hvis du ikke er vant til å trene, start sakte og gradvis jobbe din vei til ønsket intensitet.

Kontrollert pust & PC-muskler: De aller beste løsninger for å forhindre for tidlig utløsning er helt gratis. Ingen behov for kostbare medikamenter eller kremer. Er du allerede bærer verktøyene du trenger, bruk dem! Treningen din pubococcygeal muskler(PC-muskler) hver dag ved å bøye dem med Kegel-øvelser. Ett hundre bøyer per dag bør utvikle muskel tilstrekkelig for utløsning kontroll. Når jeg føler at jeg er i ferd med å cum jeg puster langsomt til ca 70%, holde pusten, samtidig biter min Kjeve + PC-muskler, raskt puste i de siste 30% og veldig sakte slipper musklene mine mens jeg exhaling. Lov av knuger PC-muskelen og holder pusten bør ikke overgå femten sekunder. Det å mestre denne teknikken i kombinasjon med å ha en forståelse og støttende partner, vil forlenge din kjærlighet å gjøre. Vesentlig forbedre den generelle ytelsen.

Fleksibilitet: har du lyst til å trekke tilbake en muskel eller skade lysken? Trodde ikke det.

Butterfly Stretch – Holde lysken fleksibel for alle-natt elskov med å ligge på ryggen og spre bena wide open. Strekk lysken forsiktig mens du masserer innsiden av lårene.

Lumbale muskel øvelser – De lumbale muskler er grunnpilarene av styrken i korsryggen og de bidrar til å balansere og strekke ryggraden. Å styrke disse musklene vil bidra til utvikling av en solid seksuell kropp.

Hip Strekninger – Hindre hoftesmerter fra banke deg ut på ubestemt tid ved å sitte ned og sprer bena fra hverandre på sengen mens nå ut rett frem med hendene. Også prøve å ligge på ryggen, bøye ett ben av gangen og bringe den til deg.

Pumpe som sexy bryst:: Kvinner er ubevisst trukket til menn som har en sexy brystet. For å oppnå pec-er du alltid har ønsket, kan du prøve en combo av Barbell Bench Press, Bøyde seg Frem Cable Crossovers og Peck Deck. Kvinner blir mer leken med en manns kropp når han har pumpet opp brystet. Som enhver øvelse, ikke overexert deg selv. Konsekvensene av dette kan være skadelig for helsen din.

I en tid da flere og flere kvinner uttrykker sin misnøye av det mannlige kjønn, vi skylder det til dem for å ta vare på kroppen vår og tilfredsstille dem seksuelt. Menn forvente så mye fra kvinner på alle nivå, men vi glemmer at de ikke har senket baren for oss heller. Spørsmål om faktum, det er mye høyere enn det pleide å være. Vi har f@den cked up dårlig ved å la oss gå, men det er aldri for sent for innløsning. Streber etter å ha en sexy kropp og omfavne den evigvarende #sexualrevolution