Brann og Ambisjoner :videonettprat

Stadig har de morgenene når du ikke kan synes å komme ut av sengen? Som du er magnetisert til det, du vet du har å komme opp, men kroppen ikke vil. Solen strålte gjennom gardinene, det er dagslys, men rumpa er fortsatt i sengen. Du har ikke en hodepine, men du føler hodet er ekstra tung. Du kan sitte på kanten av sengen og ta den første dypt pust av dagen. Sakte bli kledd, groggy, tåkete og ikke helt vet hva er fueling du å holde det gående.

Jeg har vært der, lurer på hva er min motivasjon for å komme opp i morgen. Deretter, vil du finne ÅRSAKEN.

Den franske kaller det»raison d «être», det betyr»årsak til å være». Det er ok hvis du ikke har oppdaget din ennå, men det å være proaktiv i å finne det er et must.

Det høres absurd ut, men når jeg var på mitt finansielle topp tjene godt inn i de seks tall, en skulle tro at det å gjøre store penger ville være tilstrekkelig motivasjon til å stå opp hver morgen. Ironisk nok, da det var mest vanskelig for meg å finne min grunn. Jeg følte at jeg var å gjøre lange timer, med lite tid til noe annet; et offer for økonomisk slaveri.

Jeg oppdaget min grunn til å være når jeg bestemte meg for å ta den samme energien som jeg var å sette mot å tjene penger til en mer givende livsstil. Ikke misforstå, jeg elsker penger, men når det forbrukes meg til det punktet at jeg ikke ønsker å komme ut av sengen, jeg har gjort noen alvorlige endringer. Du kan ikke bare gå om livet som du er i en slags zombie-slave, sløvet og ulykkelig. Du må finne din ekte»grunn til å være». Ved å finne årsaken, alt annet vil falle på plass kort tid etter. Vil du bli lykkeligere, ser frem til å starte dagen og har reelle ambisjoner som vil gjøre deg til en lidenskapelig menneske. Den type mann som kvinner vil bli tiltrukket av den.

Jeg er klar over at det er mange underliggende årsaker til ikke å ha ambisjoner. Det er derfor før du finner du er årsaken til at du må ELIMINERE hva som forårsaker din elendighet. Angriper røttene til problemet(e), enten det er interne eller eksterne, løse det. Deretter finner grunn. Hvis du ikke engang vet hvor du skal begynne, føler meg ikke dårlig, det er ok. Start med dette mat for tanken; I en enkelt utløsning det er mellom 40 millioner og 1. 2 milliarder kroner sædceller. Nå, teoretisk, pappa hadde en fersk ladning med sperm i løpet av noen dager. Oddsen for å vinne i lotto er større enn oddsen for at du blir valgt sperm cell. Du har vunnet i lotto av EKSISTERENDE fordi oddsen for at du blir en del av denne verden var nesten ingenting. Du har blitt valgt til å være en del av dette fantastiske livet, og du må finne ut hvorfor(grunn). Forbruker oksygen og praktisere dårlige vaner som ikke kvalifiserer deg for ambisjoner.

Min endringen skjedde gjennom flere viktige hendelser. Men jeg ønsker ikke unikhet av mitt liv til å påvirke din beslutning om å gjøre. Du må finne DIN begrunnelse. En endring som jeg vil dele med dere begynner å jobbe frivillig og undervisning av studenter. Du ikke lenger føler at livet er navlebeskuende, du deler livet med alle sammen rundt deg og føler belønnet for å hjelpe andre i nød.

Når du finner din grunn, det er som en vakker stave har blitt kastet på deg.

Du får opp uten å nøle eller utsettelse. Grunnen utdanner og energi du har til å være den beste mannen du kan være. Kvinner elsker det, men vær forsiktig, fordi mange kvinner der ute ønsker å ri en bølge av suksess som kommer med dine ambisjoner. Dessverre, vi lever i en veldig overfladisk samfunn som oppfordrer kvinner til å gå etter vellykkede menn for feil årsaker. Når du først møter en jente, holde noen mysteriet om deg. Ikke avslør alle dine stoff. Hvis hun ber deg om hva du gjør, test hennes intensjoner ved tuller rundt. Fortelle henne noe å kaste henne ut som; «jeg er en badevakt på en nudiststrand»eller en»mall, Santa» Avsløre dine kvaliteter første, ditt frivillig eller veldedig arbeid, andre og til slutt, ditt arbeid. Hvis du kan holde kaste henne av om arbeidet til den første dato, enda bedre. Holde henne gjette og studere hennes motiver for å følge deg mens du spiller humor-kortet.

Utover møte kvinner, den viktigste delen er å stimulere brannen i deg. Ambisjonen som vil gjøre deg en fenomenal mann som ser frem til å komme opp hver eneste morgen på grunn av hans ekstraordinære grunn. Starte arbeidet med å eliminere problemer som sinker deg ned og finne årsaken. Uansett hvilke vanskeligheter livet har kastet på deg så langt, etter å ha vunnet i lotto, det er det minste du kan gjøre.