Ærlighet er virkelig den beste politikken

Når du blir med en online dating tjeneste, leter du etter en jente som du kan like … selv kommer til å elske. Den jenta leter etter en fyr som hun kan like eller til og med elske. Det du ikke leter etter er en jente som vil gjerne din beste venn eller din ide om hva den perfekte fyren ser ut eller snakker som eller tenker som. Så, for å finne den rette jenta for deg … og hun er der ute, må du være helt ærlig med deg selv om du skriver onlineprofilen, i datingprosessen og videre.

Den beste måten å begynne å skrive profilen på er å nøye analysere ditt tidligere forhold (er). Hva var riktig? Hva var galt? Hvilke ting virkelig gjorde deg som den siste jenta? Som ikke? Ikke anta det bare fordi du hatet at din siste jente var så helt selvstendig involvert at hun ikke kunne se noe annet, du vil kunne overse den kvaliteten denne gangen. Du vil ikke.

Hvis du ikke er 6’1 «med en seks-pakke å være stolt av, ikke hevder å være.

Hvis du er en bar anbud, ikke hevder å være en advokat med en seks figur inntekt. Hvis du går 40 på 50, ikke la til å være 30 noe.

Husk at ideen her er å finne en jente som vil like deg akkurat som du er. Hvis du har løyet i profilen din, vil det første ansikt-til-ansiktsmøtet fjerne all sin tvil om at du er en løgner … og sannsynligvis en jukse også.
Til slutt, når du har funnet en jente som du tror kan være den for deg, for godhets skyld, avbryte medlemskapet ditt til online dating service. Tross alt vet du, og hun vet at online dating-tjenester er ment for de som ser … ikke de som har funnet eller blitt funnet.