Legg til romantikk – betyr ikke alltid roser og lys

Dating InfoTips Når de fleste av oss tenker på ordet romantikk, tenker vi på kjærlighet, kjærlighet og har en utrolig forbindelse med en annen person. Når de fleste av oss lurer på hvordan vi kan legge til romantikk i forholdet vårt, tenker vi ofte på sexy netter fylt med undertøy, myk musikk og vin. Men er det det? Ikke at det er noe galt med denne versjonen, men er det det eneste alternativet vi har? Personlig tror jeg ikke det.
Jeg er ikke sikker på om jeg kunne bli vurdert som den mest romantiske personen rundt. Jeg tror jeg er, men hvem vet? For meg er romantikk om en dyp forbindelse med noen andre. En tilkobling som går utover bare undertøy og vin.

Jeg tror at når som helst to personer som elsker hverandre kan tilbringe tid sammen med aktiviteter som de begge liker, det kan være en form for romantikk. Sant er det ikke nødvendigvis typen romantikk som blir skrevet om, men det betyr ikke at det ikke kan være romantisk for paret.

Hvis du tenker på det, involverer de gode minner vi holder gjennom hele livet vårt to hovedtemaer: gjør noe vi liker og / eller er sammen med noen vi elsker. Når du kombinerer noe, liker du med den du elsker, tror jeg det er perfekt, og jeg tror det kan være en (ofte oversett) måte å legge til romantikk til et forhold.
Selvfølgelig er det viktige skillet her, det må være noe du begge nyter. Det er ikke romantisk hvis du vil gå på jakt og din partner hater å jakte. Selv om partneren din er enig i å gå, vil romantikken bli tapt på henne.

Så velg disse «ikke-tradisjonelle» romantiske gestene nøye. Ikke skjult deg selv til å tro at partneren din har en viss aktivitet når du kjenner deg godt, selv om du ikke vil innrømme det selv, at de ikke gjør det.

Et annet aspekt av noe som er romantisk, igjen etter min mening, er noe utenom det vanlige. For år siden visste jeg et par (for å være ærlig var de litt rare) som likte å skryte at de hadde sex hver eneste natt.
Som forventet snakket ektemannen om det, men da jeg spurte kona hans om hun virkelig likte det så mye, sa hun nei, det var blitt mer vane og var egentlig ikke noe varmt og spennende. Hun sa at det var som å pusse tennene sine hver natt før sengetid … det ble rutinemessig.

Så, uansett romantisk gest (er) du liker å gjøre, husk at hvis noe gjøres for ofte, blir det rutinemessig. Noe som er gjort ofte vil raskt miste sin intensitet og kan bli enten kjedelig eller i det minste ikke spennende.
Så, hvis du vil legge til romantikk i forholdet ditt, må du ikke begrense deg til de tradisjonelle tingene (ikke at det er noe galt med dem, men du vil også holde ting interessant også). Tenk på deg og din partner og de tingene du begge elsker å gjøre. Sett deretter opp en tid når du kan gjøre disse tingene sammen. Det kan være enormt romantisk.