Hvordan finne den rette kvinnen for deg

Å finne den rette kvinnen for deg, kommer ikke til å være en lett oppgave, det kommer til å bli fylt med kriser og avslag, men hvis du følger trinnene jeg skal legge over til deg i dette innlegget, blir det veldig enkelt og også veldig vellykket.

De fleste menn er usikre på hva de leter etter, det er derfor de vil bare være på jakt etter en kvinne, enhver kvinne!

Dette er hovedgrunnen til at det er så mange skilsmisser og så mange problemer i samfunnet vårt fordi det er fordi menn ikke vet hva slags kvinner som passer dem best, og så vil de tilfredsstille seg med enhver kvinne de møtes uten å ha kriteriene for deres Egen og uten å være fullt aktiv i prosessen med å se og finne den rette kvinnen for dem.

Så, for å finne de rette kvinnene for deg, skal jeg gi deg viktige skritt som du må følge, disse trinnene er veldig enkle og vil garantere din suksess.

Det første skrittet for å finne de rette kvinnene for deg er å vite hva du leter etter.
Dette er langt en av de mest essensielle trinnene du må gjennomgå for å finne den rette kvinnen for deg.

Her er de tingene du trenger:

En penn og papir!

Dette kan høres litt kjedelig ut, men det vil avgjøre hva du virkelig ser etter og hva du bør fokusere på.

 1. Nå tar du papiret ditt og tegner et bord med to kolonner, slik:
 2. viktig
 3. ønskelig

I den første kolonnen skal du skrive alt som er viktig for deg, de tingene du virkelig ikke kan leve uten i en kvinne.

For eksempel, da jeg først gjorde denne øvelsen, skrev jeg i første kolonne: trofaste, veldig hyggelige, utdannede, store bryster, ikke høyere enn meg, grønne eller blå øyne, gullaktig hår, en fantastisk sans for humor etc.

Disse var de tingene jeg skrev tilbake da, og stoler på at de blir ekte for meg.

Nå, i den andre kolonnen skal du skrive de tingene du ønsker, men du kan overleve uten dem.
For eksempel skrev jeg: er et mellom barn, bor innen ti kilometer fra huset mitt, elsker hundene, elsker Ajax (Amsterdam Football Club), vet hvordan man lager mat osv.

Etter å ha gjort denne øvelsen blir det veldig klart for deg hva du bør fokusere på og de tingene du bør ha i livet ditt for å tiltrekke deg en slik kvinne.

Selvfølgelig bør du være autentisk med deg selv, ikke skriv ting som er umulig for deg å innse, for eksempel var en av vennene mine veldig korte og jobbløse, og han skrev noe som: må være en modell!
Det andre trinnet for å finne den rette kvinnen for deg, er å forberede deg selv.

Etter å ha kjent hva slags kvinner du skal føle seg tiltrukket av, og at du er villig til å akseptere i livet ditt, er det på tide å begynne å forberede deg selv og gjøre deg selv en veldig attraktiv fyr for disse kvinnene.
Dette trinnet er veldig enkelt, du trenger bare å begynne å se bra ut og ta vare på deg selv lite. Ingenting vanskelig, bare å få fine klær, hyggelige colognes, flotte sko og god vare på ditt ytre utseende.
Men selv om dette trinnet er veldig enkelt å gjøre, er det en av de vanskeligste, fordi hvis du ikke vet hva du trenger å ha på, kommer du til å finne deg selv i problemer fordi du sikkert vil kjøpe dyre klær som ikke passer deg.

For å unngå å falle inn i denne fellen anbefaler jeg sterkt at du ser på disse nettstedene:
Det neste skrittet for å finne de rette kvinnene for deg er å se på de riktige stedene.
Dessverre vil de fleste gutta bare se på barer og klubber for kvinner. Disse stedene er absolutt veldig fulle av varme kvinner, men sannheten er at konkurransen og kvinners psykologi er veldig tøff, og hvis du er nybegynner, vil du sannsynligvis bli avvist mye, og du vil ikke stå en sjanse blant alle pickup artister på disse stedene!

Jeg vil ikke skremme deg, men dette er virkeligheten, og stol på meg, du vil ikke finne den rette kvinnen for deg der, fordi kvinner, når de er i klubber og barer, sjelden tenker på å finne Mr. Right!

De beste stedene å finne utrolig attraktive og hyggelige kvinner er:

 1. Bokhandel
 2. Kaffebar
 3. varehus
 4. Universitetsbiblioteker
 5. Sosiale sammenkomster, bryllup, jubileer etc.
 6. Gjennom vennene dine
 7. transporte
 8. super~~POS=TRUNC
 9. Helsekostbutikker

Disse stedene kan se veldig skremmende ut for de fleste gutta som ønsker å nærme seg kvinner der, men sannheten er at kvinner som går til disse stedene skal være hyggelige og veldig avslappede, og de går sannsynligvis inn på disse stedene med ideen om å møte en fin fyr.

Men hvis du ikke vet hvordan du nærmer deg kvinner, vil du ikke kunne få suksess med dem.
Derfor er det siste skrittet for å finne de rette kvinnene for deg å vite hvordan du skal nærme dem.
En av de enkleste måtene å nærme seg kvinner og å ha suksess med dem veldig raskt, er å bruke spørsmål.
Jeg kommer ikke til å dele med deg noen fancy teknikker for å nærme seg kvinner; Jeg kommer bare til å dele med deg veldig enkle teknikker som ville fungere for deg hver eneste gang.

Når du ser en kvinne som du vil snakke med, bare se på hva hun gjør, så approac h henne og ikke unnskyld deg selv eller si ting som «beklager».
Bare nær henne og spør henne om noe hun gjør.

For eksempel holder hun en bok i en bokhandel, spør henne om det er interessant og ikke si noe mer, bare fortsett å se på henne.

Flertallet av kvinnene kommer til å svare deg pent og høflig, fortsett å snakke med dem og være litt lekende og morsomme, de vil like deg mye.
Slik finner du den rette kvinnen for deg.