Hvordan tiltrekke seg menn og bli en guttmagnet

Å finne en god mann kan være vanskelig og utfordrende for selv de vakreste og smarte kvinner. Noen ganger vet kvinner ikke om de gjør noe galt eller hvis det er noe problem med utseendet deres. Det er viktig å forstå at det ikke alltid handler om utseendet. Å tiltrekke en mann handler om hvordan du handler.
La meg gi deg noen interessante tips og triks om hvordan du tiltrekker menn og gjør deg til en fyrmagnet.

Få mest mulig ut av ditt utseende og ser

Når vi sier at det ikke alltid handler om utseendet, betyr det ikke at utseende og stil ikke betyr noe. For mange menn er opprinnelig tiltrekning direkte relatert til visuelle tegn. Hvilke menn ser vil få dem til å reagere. Hvis du ser attraktiv ut for en mann, er han mer sannsynlig å nærme seg deg. Til tider kan kvinner være tøffe på seg selv enn menn. Derfor er det viktig å få mest mulig ut av det du allerede har. Du må gjøre noe for å forbedre ditt utseende. Du bør begynne å legge merke til hvordan du klær, negler, hår, tenner, sminke, ansiktshud, helse, kropps lukt og fysisk kondisjon. Alle disse tingene har en avgjørende rolle i å tiltrekke menn.

Bekreft dine beste egenskaper

Foruten ditt utseende, er det mye mer til deg som gjør deg attraktiv for en mann. Det kan inkludere alt fra utseende til ferdigheter, talenter, arbeid, utdanning eller personlighetstrekk. Hver kvinne har en viss kvalitet som er unik for henne. Du må bekrefte dine beste funksjoner. Hvis du er en god lytter, prøv å bruke den i en samtale. Hvis du har god sans for humor, la fyren le av deg. Når du er klar over dine beste funksjoner, vil du la andre se din fullstendighet.

Vær en kvinne

Hvorfor er du tiltrukket av en mann? Svaret er der. Du er tiltrukket fordi han er en mann og oppfører seg tilsvarende. Hvis du vil vite hvordan du tiltrekker menn, vil den beste måten være å innse at du er en kvinne. Ikke vær redd for å la den skinne. Hver heteroseksuell mann er tiltrukket av feminine egenskaper som varme, mildhet og hengivenhet. Du må bruke din feminine sjarm til din fordel.

Kom deg ut og sosialiser

Du må forstå at en mann ikke kommer til å finne deg hjemme, med mindre du er sosialt nettverk eller online dating. Du må komme ut av din komfortsone og sosialisere med andre mennesker. Du må besøke barer, klubber, restauranter og alle de stedene hvor du kan finne drømmenes mann. Selv om du går ut med en haug med kvinner, er det gøy, det kan også være skummelt for en mann å nærme deg i en stor gruppe. Dermed må du tenke på noen måter å skille deg fra vennene dine.

Vær vennlig og åpen for tilnærminger 

Det er allerede vanskelig for en mann å nærme seg en kvinne. Selv om avslag er en stor del av spillet når du vil danse noen, vil kvinner at menn skal ta dem ut og snakke. Din vennlige måte kan oppmuntre en mann til å nærme deg. En lukket holdning sier alltid at du spør menn om å holde seg borte. Du bør ta øye med et smil. Hvis du er forvirret om hvordan du tiltrekker menn, begynn å sende noen positive signaler, og menn vil håndtere det derfra.

 være trygg 

Sist men ikke minst, må du være trygg. En kvinne som er komfortabel med seg selv, virker alltid attraktiv. Tillit kan vises på mange forskjellige måter. Det vises i måten du kle på, gå, snakke og se på ting. En trygg kvinne har en god holdning. Videre har hun noe behagelig og tar en positiv utsikt mot livet. En trygg kvinne er aldri usikker. Men å være trygg er helt forskjellig fra å være arrogant. Hvis du ønsker å tiltrekke seg menn, må du tro på deg selv og innse din verdi.

Hvis du lurer på hva som tiltrekker menn til kvinner, vil alle tipsene og triksene nevnt ovenfor hjelpe deg mye. Imidlertid har de fleste kvinner en tendens til å glemme disse grunnleggende tipsene. Det er ikke noe mer attraktivt enn en trygg, grasiøs kvinne som vet nøyaktig hvor bra hun ser ut. Men ingen liker en bragger. Derfor er også høflighet og verdighet viktig for mye.

  1. For mer informasjon om dette emnet, ta en titt på disse sidene:
  2. Wikipedia (Fysisk attraktivitet): Som vanlig har Wikipedia en god artikkel om emnet og nyttige referanser.
  3. Feminin sjarm: Det er en lett ting å tiltrekke seg menn hvis kvinnens oppførsel ble fullt demonstrert.