Fem viktige tips om hvordan du tiltrekker kvinner enkelt

Dette innlegget vil gi deg de mest vesentlige tipsene om hvordan du tiltrekker kvinner enkelt, jeg garanterer deg at hvis du bruker disse tipsene, vil du få suksess med kvinner!

Jeg forteller deg ikke dette for å gi deg falske forhåpninger. Disse tipsene er de jeg har fulgt for å få suksess med kvinner i mitt liv, og jeg vet faktisk at de jobber fordi jeg har delt dem med hundrevis av gutta og alle av dem bekreftet at de er fantastiske og svært effektive for å tiltrekke seg kvinner.
Jeg skal gi deg disse tipsene gradvis, fra intern til ekstern.

Det første viktige tipset om hvordan du tiltrekker kvinner enkelt er kjærlighet selv.

Du kan tro at dette tipset er ubrukelig, og at det er sløsing med tid å fortsette å lese dette innlegget, men virkeligheten er at dette tipset er den mest avgjørende for å tiltrekke kvinner!
Jeg er sikker på at du allerede har forsøkt å nærme seg en kvinne eller snakker med henne, men hun avviste deg!

Vet du hvorfor? Det er fordi kvinner har en sjette følelse når det gjelder menns psykologi!
Jeg ble også veldig overrasket da jeg hørte om dette for fem år siden, jeg trodde til meg selv at dette er umulig, men etter å ha prøvd dette tipset begynte jeg å ha store suksesser med kvinner, og jeg kan forsikre deg om at det vil fungere med hver mann, nei uansett hvor attraktivt eller unattractive han er.
Ved å elske deg selv, mener jeg at du bør respektere deg selv og se deg selv som den beste mulige fyren for kvinner.

For å oppnå dette må du begynne å ta vare på deg selv, gå til steder du liker, gjøre ting du liker, skjemme deg selv, tilbringe tid med flotte og positive mennesker og for guds skyld, slutte å snakke dårlig til deg selv!
Jeg gjorde det samme i det siste og fikk bare depresjon og lavt selvtillit! Fra nå av, når du gjør en feil eller når du tenker dårlig om deg selv, stopp umiddelbart og begynn å tenke på ting du liker om deg selv, hvorfor du er en fin fyr, hvorfor du er en så attraktiv fyr og hvorfor kvinner ikke burde bare som deg, men elsker deg og anser deg best for dem.

Ikke gjør dette muntlig, få deg en journal og begynn å skrive hver eneste dag om hvor fantastisk du er og hvor heldig en kvinne vil være når hun møter deg.

Stol på meg, dette er absolutt det mest vesentlige tipset om hvordan du tiltrekker kvinner, ikke forsøm det og begynn å respektere deg selv og verdsette deg selv fra nå av, kvinner vil like utfallet.
Det andre viktige tipset for å tiltrekke seg kvinner er å begynne å ta hensyn til din pleie.
Det er nummer én feil hundrevis av gutter gjør hver dag, de tror at fordi de ikke skal møte kvinner på en bestemt dag, trenger de ikke bry seg om deres utseende!
Feil!

Kvinner tester deg hele tiden! Kvinner ser på deg! Og kvinner er oppmerksom på alle dine detaljer og trekk!
Når du våkner, må du se etter ufullkommenhet i utseendet ditt, lange hår i nesen, gulete tenner, stinkende armhuler, dårlige øyenbryn, skitne negler, skitne ører etc.

Disse små detaljene er avgjørende når kvinner dømmer deg, og når de velger deg, vil disse små detaljene enten gjøre deg til en perfekt fangst eller en fyr for å holde seg borte fra!
Fra nå av, når du våkner, ta godt vare på deg selv og tenk på deg selv som den mest verdifulle ting i universet.
Det tredje tipset for å tiltrekke kvinner enkelt ser bra ut.

De fleste gutta har en tendens til å tro at kvinner ikke er interessert i utseende og bare er interessert i personlighet, de er helt feil!

Da jeg bestemte meg for å lære hvordan jeg skulle date og hvordan jeg skulle bli vellykket med kvinner, begynte jeg å spørre hundrevis av kvinner om de tingene de finner mest attraktive hos gutta, og stol på meg, da disse kvinnene ble ferdig med å snakke om personlighet, den andre tingen de snakket om om var godt utseende.
Du vil ikke tro på dette, men kvinner finner gutter som kjøper designer klær og designer sko veldig attraktivt!
Jeg vet, dette høres veldig rart ut, men kvinner har et øye når det kommer til klær og har fine ting, og de vil legge merke til en fyr som har på seg designer klær og flotte sko fra hundrevis av menn!
Og det er ikke så stort av en avtale å få designer klær og gjenstander, du kan finne dem veldig billig på eBay.com.

Stol på meg, kvinner vil ikke merke.
Det fjerde tipset for å tiltrekke kvinner enkelt er å ha riktig kroppsspråk.
Kvinner er tiltrukket av selvsikker gutter.

Dette er et faktum; og her er et spørsmål for deg: hvordan skiller kvinner mellom en trygg og en mindre trygg mann?

Gjennom kroppsspråk!
Uansett hvor mye tillit du har, vil det ikke være noe om du ikke kan projisere det ved hjelp av riktig kroppsspråk.

Her er noen kroppspråklige funksjoner som du bør demonstrere for å se veldig trygt og attraktivt:
Gå høyt, ikke se på bakken eller i taket, bare gå som om du er ord $ 3 milliarder!
Se dem i øynene, øyekontakt er sannsynligvis nummer én kroppsspråk funksjonen kvinner vil se etter i selvsikker menn, kvinner har fortalt meg om og om at en mann som vil lo ok, de rett i øynene blir tusen ganger mer attraktive enn resten av gutta.

Snakk sakte, når du er nervøs, vil du begynne å snakke raskt og til og med gjøre feil, dette er et stort tegn på lav selvtillit. Ved å snakke sakte, formidler du til kvinner at uansett hva som skjer, er du i kontroll. Dette kan være veldig attraktivt.

Ikke smile mye, i sjimpanseegrupper, vil menn som er lave statuer alltid se ned og søke godkjenning av høyere status menn og kvinner. Vi mennesker gjør det samme med våre smiler, vi pleier å smile og le av vitser av høyere statuer menn og kvinner, og som med alle overlegen i statuer folk, vil de ignorere lavere status folk. Når du unngår å le av sine vitser og smiler når de er til stede, formidler du bare dem til at du også er en høyere status mann.

Og det femte tipset om å tiltrekke kvinner er å bli fryktløs.

Med tiltrekning handler det om tallene.
Først da jeg lærte å bli vellykket med kvinner, prøvde jeg å fokusere på bare en kvinne; Dette gjorde meg mislykkes hver eneste gang.

Men da jeg utviklet seg i min læring og erfaring, begynte jeg å forstå at jo flere valg jeg hadde, jo flere kvinner skal begynne å bli tiltrukket av meg.

Ved dette mener jeg at du aldri bør fokusere på en kvinne, alltid ha variasjon i livet ditt og alltid ha andre valg.
Det er greit å bli avvist av kvinner, og stole på at det vil skje med deg, vil bli avvist av kvinner hele tiden, men i slutten av dagen er det alltid et tallspill, jo flere kvinner kommer du til å nærme seg, jo mer du vil bli avvist, og jo mer vil du få suksess.

Når du begynner å nærme deg minst ti kvinner i uken, blir du snart fryktløs, og kvinner kommer til å føle det i deg.

Og tro meg, kvinner føler stor seksuell og psykologisk tiltrekning til fryktløse gutter.
Disse fem tipsene om hvordan du tiltrekker kvinner enkelt er de mest effektive og enkleste å bruke i livet ditt, bare begynn å bruke dem hver dag, og du vil snart få stor suksess.