5 tips for online dating i Russland

Tro det eller ei, online dating spillet er like vanskelig som dating kvinner offline. Hvorfor? du kan spørre … Bare fordi det er noen regler du må overholde hvis du vil gjøre et godt førsteinntrykk til din datingselskap. MERK:

Det første inntrykket teller virkelig, spesielt for dating kvinner i Russland. Hundrevis og til og med tusenvis av russiske kvinner har elektroniske profiler, en mer attraktiv enn en annen. Målet ditt er å velge de profilene som interesserer deg og kontakte hver person personlig. Hvert datingside har sine egne søkealternativer der du kan slå opp kvinner og hente kontaktinformasjon, få direkte e-post, postadresser, telefonnummer etc. Du kan ta en titt i fotogalleriet og velg personen av dine drømmer, raskere enn en fartkule. Her kommer den vanskeligste delen …

Hvordan lage et godt førsteinntrykk og overbevise henne om å få en date med deg så snart som mulig. Nedenfor er 5 TIPS for online dating i Russland:

TIP 1 – Lag en «killer» online profil Hvis du vil tiltrekke russiske kvinner, må din online profil være super attraktiv, og den må se opprinnelig. Det er hundrevis andre profiler av menn akkurat som deg som er på jakt etter en russisk kvinne, profilen din må stå på egen hånd. Det må være unikt og
«Stopp jage etter kvinner, og la kvinnene jage deg … Lær deg bevist, hemmelige teknikker som gjør at damer blir forelsket i deg hver eneste gang!» attraktive. Pass på at du legger til et fint bilde i profilen din (ikke legg til en naken, det ser ut til at du er desperat og ikke har sunn fornuft!). Bildet skal bare representere din person.

Det er bedre at du ikke gjør bilder med hunden din, huset eller bilen. Russiske kvinner er ikke veldig imponert over de tingene. TIPS 2 – Hva vil du virkelig ha? Før du søker online for russiske kvinner, gjør leksene dine først.

Hva har du i tankene når det gjelder dating på internett? a) et langt eller kort term forhold b) et kjønn forhold c) et ekteskap d) bare for moroa med dating TIP 3 – Ønsker du å jakte på kvinner? Ville ikke være bedre å la kvinner jakte på deg mens du bare velger hvilken du liker mest og begynner å dele dem. Nøkkelen her er å skape en morderprofil som vil tiltrekke seg kvinner som brannslukk. MERK: Ikke lyver om deg, dine interesser, hobbyer eller hva du beskriver i profilen din. Russiske kvinner liker ikke å bli lurt og vil bli respektert, så risikerer du ikke sjansen for å lykkes.

TIP 4 – E-postkommunikasjon Vanligvis, hvis du ønsker å bygge tillit med din datingsamarbeidspartner (det er nøkkelen!), Bør du først bruke e-post. Det er ikke så personlig som telefonsamtale, men det fungerer i nettbasert medium og

virker underverk. Send noen e-postmeldinger for å bli bedre kjent med henne, hvis hun liker hva du skriver henne, svarer hun gjerne med kommentarer, spørsmål etc. I begynnelsen prøver du å stille noen få spørsmål og holde samtalene små.

TIP 5 – Telefonsamtale Telefonen er mye mer personlig enn e-post. Du bør øke sjansen for suksess med minst 300% hvis du kommuniserer via telefon med din potensielle online dating partner. Tips: Snakk sakte og roligt. Ikke spørre utilstrekkelige eller for mange spørsmål. Ikke se desperat og trengende. Prøv å snakke som om du har kjent henne en stund. Ikke handle som om du er en fremmed for henne (du hadde allerede snakket med henne via e-post flere ganger før!). Til slutt har du lest 5 TIPS for online dating i Russland. Tror du ikke du fortjener å lykkes i online dating spillet nå? Nå, fortsett og lag din «killer» online profil! Og mer populær på grunn av sin bekvemmelighet og fordeler.