Hvordan tiltrekke seg menn med kroppsspråk

Hvordan tiltrekke seg menn med kroppsspråket ditt?
En manns seksuelle organ er i hans øyne, ikke i buksene hans. Enkelt sagt, menn er visuelle skapninger, og det er slik de opererer. Menn er avhengige av det de ser. Bild dette, du er med en mann som har stor tiltrukket deg, og du vil at han også skal føles tiltrukket av deg. Hva gjør du? Følgende er noen tips om hvordan du tiltrekker menn.

1.Kommunikere med øynene dine

Når det kommer til kroppsspråkskommunikasjon, er øynene dine kraftige. Øyekontakt bidrar til å frigjøre føle bra eller kjærlighet hormoner forbundet med lyst eller kjærlighet, og øker også hjerteslag. Se på øynene hans i noen sekunder og se underholdt. Se ned og fladter øyeviskene dine. Dette vil gi ham inntrykk av at du er uskyldig, men interessert. Sett ned på skulderen når du gjør dette. Når øynene kommer i kontakt med hans, beveger du skuldrene litt og lar dem slippe. Pass på at du bare beveger skulderen og ikke hele armen. Prøv å se på skulderen din da dette gjør at kurvene dine er merkbare og derfor inviterer mer oppmerksomhet.

2. Bli nærmere

Når fyren begynner å vise interesse, få ham til å ønske deg mer ved å komme nærmere ham. Flytt mot ham og berør forsiktig hånden. Denne forførelsesteknikken vil åpenbart gi ham beskjed om at du vil ha ham. Klem forsiktig på skulderen eller hånden mens du snakker. Klemmen skal være myk. Gjør litt raske berøringer, og trekk hånden din gjentatte ganger. Siden du nå er nærmere ham, lene deg på ham og hviske mildt i ørene hans. Hvis han beveger seg nærmere, betyr det at han har interesse for deg. Men hvis han beveger seg tilbake når du prøver å lene seg på ham, betyr det at han ikke er interessert i deg. Hvis han tenner eller flincher når du beveger deg nærmere, betyr det sannsynligvis at han er nervøs rundt deg.

3.Rør tungen mot huden som dekker dine nedre front tenner

Litt åpne munnen din, ikke overdriv den fordi du vil se ut som en fisk som hælder for luft. Dette vil få ham til å få et inntrykk av at du er smigret og også relayer informasjonen om at du er en utmerket kisser, en kvalitet som de fleste menn vil ha i en dame. De fleste menn vil smile når de ser deg gjøre dette fordi dette trekket ser ut til å være suggestivt for dem.

4.Involvere håret ditt

Kjør fingrene sakte gjennom håret ditt og stopp i nakken din. Når fingrene dine har nådd nakken din, kan du enten flytte halskjedet frem og tilbake eller spore fingrene dine over halsbåndet. Kjære kroppen din på denne måten, vil få ham til å se mer. Dette fungerer vanligvis med de fleste gutta da det gir dem den tilliten som kreves for å nærme deg.

Disse tipsene om hvordan du tiltrekker menn vil bare fungere hvis du har tillit til deg selv. Husk alltid å være deg selv til enhver tid. Ikke vær dum eller dum for å behage ham fordi dette kan forvirre ham.