Fem gode og flørtende samtalestartere

Hvis du vil ha noen gode flørtende samtale forretter å bruke med menn og kvinner, så har du kommet til riktig innlegg, de jeg skal dele med deg, er rett og slett fantastisk.

Så, uten videre, la meg dele med deg disse fantastiske og flørtende samtalestarterne:
Den første er:
«Når var den siste gangen du prøvde …?»

Selv om denne samtalestarteren kanskje ikke virker veldig flørtende og til og med bra for noen av dere, bruker jeg det hele tiden, og det er utrolig, det får meg alltid positive svar og viktigst, det starter fantastiske samtaler som er både flørtende og svært tilfredsstillende.

Men for å få denne flørtende samtale-forretten til å fungere med deg, må du komme opp med noe interessant, for eksempel spør jeg alltid jentene følgende spørsmål: «Når var den siste gangen du prøvde sjokolade og vaniljeis?»

Igjen kan dette se dumt og ganske rart, men det blir veldig gutter og jenter i en veldig flørtende atmosfære.

Den andre gode og flørtende samtale starteren er:
«Som en …., Hva får deg til å smile mest?»
Du legger inn spørsmålet fyr eller jente, mann eller kvinne, og du spør det.
Du vil ikke tro hvor mye «snakk og samtale» denne starteren kommer til å få deg, og ja, jeg er enig med deg, det virker ikke veldig flørtende, men det gjør den andre personen snakker om seg selv veldig og veldig snart kommer det til å eskalere inn i en flørtende samtale.

Den tredje er:

«Vil du helst være med en rik kvinne / mann som er kjedelig eller en dårlig kvinne / mann som er spennende?»
Stol på meg, dette er en av de mest fantastiske flørtende samtalestarterne du kan bruke, spesielt med jenter, de kan ikke bestemme seg selv, og de vil fortsette å snakke og argumentere, og da vil de fortsette å le og ha det gøy med deg fordi du har bedt dem noe veldig pinlig / hemmelig / sannferdig om seg selv.

Jeg bruker denne hele tiden, og det gir meg fantastiske resultater.

Den fjerde er:
«Hva vil du mest i en kjæreste / kjæreste? Sex eller kjærlighet? »

Hvis de forteller deg at de ikke vil begge, fortell dem at de må velge en og en!
Det kan være veldig morsomt, og både jenter og gutter kommer til å finne seg selv kranglet med deg og prøver å overbevise deg etter eget valg, det er veldig morsomt, og det vil også skape en fantastisk flørtende samtale som vil være veldig vanskelig å stoppe, spesielt hvis du har riktig kroppsspråk med det.

Og den femte gode og flørtende samtale starteren er følgende:
«Hvem ligger mer menn eller kvinner / gutter eller jenter?»

Denne flirty samtale starteren er min favoritt, jeg bruker det hele tiden til ikke bare å starte samtaler med kvinner jeg vet, men også fremmede på gaten er i kaffebarer, det er fantastisk, og det gir deg fantastiske resultater.