De to magiske ordene som kan på nytt ignorere lidenskapen i ditt forhold

Det skjer med de fleste av oss. Du har en solid, stabil relatonship. Du og din partner elsker hverandre. Du utfyller hverandre godt.

Så våkner du en dag og innser at lidenskapen i forholdet ditt har virket dimmet.

Du er begge fortsatt omsorgsfull for hverandre veldig dypt, men det var en gang veldig spennende, selv elektrisk om båndet ditt (samtaler, sex osv.) Har blitt, vel, rutine.

Ikke bekymre deg! Dette skjer med de fleste par som har vært sammen i lengre tid. De gode nyhetene? Du kan begynne å tenne din lidenskap for hverandre med disse to magiske ordene: «Takk!»

Nå skjønner jeg at det finnes utallige nettsteder som tilbyr mange tips om hvordan du legger spenningen tilbake i forholdet ditt, og de fleste er gyldige. Selv om jeg har skrevet om forholdsruter.

En ofte oversett grunnårsak til kjedsomheten vi opplever hos våre partnere skyldes imidlertid at vi over tid pleier å begynne å ta hverandre for gitt.

Ok, for å bevise poenget mitt, ta min utfordring: gjør det til et poeng å legge merke til alle de tingene som partneren din gjør for deg, uansett hvor stor eller liten.

Da, når han / hun minst forventer det, uttrykker du hjertelig takknemlighet. Gjør dette ofte. Etter omtrent en uke eller så, kan du være overrasket over hvordan din partner svarer!

Vær så snill, undervurder ikke takknemligheten. Husk at vi alle lengter etter å føle oss verdsatt, spesielt av de vi bryr oss om.

Når du sår frø av takknemlighet i forholdet ditt, vil du høste mange fordeler, inkludert lidenskapen du fortjener.