8 ting du ikke bør gjøre etter at du er gift

De fleste kvinner er enige om at å være single kan være en stor del av livet. Du har friheten til å gjøre det du vil ha når du vil uten å måtte svare til noen. Mens ekteskap vanligvis er en glad og lykksalig tilstand av å være, er det noen grenser og regler som følger med det.

Foruten det åpenbare å ikke ha sex med andre mennesker, er det noen andre ting du ikke bør gjøre når du er gift som ikke er så åpenbar. Ta en titt på noen av dem:

Du kan ikke lenger falle fulle: Det ser ikke så varmt ut på en enkelt kvinne, men å gjøre det når du er gift er helt upassende. Det er ikke noe stilig om svimlende ut av en klubb mens de to vennene dine prøver å holde deg oppe. Bruk bachelorette partiet til å knytte på den siste, hvis du må drikke i all fall.

Pajama-fester med jentene er nå ute: Når du er singel, er det greit å holde seg så sent som du vil ha sammen med jentepensene dine. Du kan til og med ha pajamafester når det er for sent å gå hjem. Når du er gift, har du en mann og et hus å ta vare på. Å være ute sent med jentene, bør bare skje for spesielle arrangementer nå.

Dessuten, hvis du liker å være borte fra hjemmet og din mann så mye, er det noe galt.
Når du går ut, la videomodellen klærne hjemme: En gift kvinne er ikke ment å virke skanky. Hun kan være så sexy som hun vil så lenge det er på en stilig måte. Hun ønsker å gjøre mannen sin stolt, ikke få ham til å pimp henne.

Middag datoer med andre menn bør være ute: Selv av forretningsmessige årsaker, dette er litt upassende. Hvis du trenger å møte for forretninger eller din beste fyrvenn i verden ønsker litt kvalitetstid med deg, er lunsj et bedre alternativ. La mannen din vite det.

Ingen nettverk etter 10:00: Alle nettverk av faglige grunner, og det er greit for deg å ta del til et punkt. Når arrangementet blir sosialt, er det tid for deg å gå hjem der du har en mann som venter.

Nå må du betale regninger i stedet for å splurge på sko: Når du er singel, er det greit for deg å ofre ting slik at du kan ha noe du virkelig vil ha. Men når du er gift, er det nå we i stedet for I. Hvis du ikke betaler dine regninger, kan det få en negativ effekt på både deg og din partner.

 Det er litt mer det er større enn å drikke fra kartongen: Når du er gift, er du mest sannsynlig å dele innholdet i denne kartongen med partneren din. Del med din partner.

Begynn å lukke badedøren: Det er en annen person som bor med deg nå, så du vil kanskje holde noen ting privat. Hvis du er begge så komfortabel med å gå på badet med døren åpen, er det ikke noe feil med det. Det er bare litt un sexy. Det er virkelig noen ting som må gjøres i hemmelighet. Å eksponere for mye kan føre til kjedsomhet og miste interesse, du er gift ja, men du må ikke utsette det hele tiden. Han kan miste interessen, og du vet hva det kan føre til.

Tenk at du er gift nå og der er en viss dekor som du må følge. Det gjør deg ikke kjedelig, men det bør gjøre deg mer moden og gjøre ekteskapet ditt siste.