Hvordan kle seg intelligent for å tiltrekke menn

Du har kanskje sett en kvinne til å ta en attraktiv mann på kort tid, og som kvinne kan du kanskje lure på at det er behov for kvaliteter for å fange en manns oppmerksomhet. Selv noen kvinner lurer på hvordan man tiltrekker menn på kort tid.

Vel her er noen nyheter for alle dere! Det er sant at noen kvaliteter kan være hva en mann vil gjerne se i sin kompis, men først og fremst kvalitet i utgangspunktet ned til jorden menn søker i en jente er hvor mye hun er attraktiv. Vær oppmerksom på at ved «attraktiv» betyr det ikke bare å være vakkert, men også måten du presenterer deg på en tiltalende måte, og for det må vennen min kle seg riktig.

Hvordan kle seg for å tiltrekke menn:

1) Vær sexy: Prøv å være sexy i utseendet ditt. «Menn er visuelle skapninger» er et veldig gammelt ordtak; Prøv å utnytte denne egenskapen til menn.

A) En skjørt eller kjole med belter: Små talje tiltrekker menn. Skjørt og belted kjoler gjør midjen ser tynn ut. Denne dressingen reflekterer svingningen til en kvinnes kropp. Selv du kan prøve kjoler der magen er synlig med navleområdet.

B) En V-Neck Top: En fin avslørende kjole, men likevel nærmer seg mildheten rundt karakteren. Du kan få det til å avsløre din komfort.

C) Øverste avslørende brystbelte: Bruk av topper på en måte som viser bh-stropper, er en fin måte å få en mann til å se på deg. Du kan også bruke svarte bras helst eller plast bras også. Hvit farge vil ikke skade heller ikke hvis du vil vise en god jente natur.

2) Perfekt antrekk som per menn:
Ikke tenk for mye på antrekket ditt mens du går for en date eller for å få øynene til en mann i et sted. Et enkelt par klær som et par shorts med tank tank og sandaler er nok til å fange fuglen! Det ville gjøre det magiske.

3) Bena dine er ikke ubetydelig:

Dressing dekker ikke bare de øvre delene av kroppen din, har på deg hæler i bena, er en del av prosessen. Menn bryr seg ikke om sko; men så mye som de bryr seg ikke om sko, bryr de seg om høye hæler. Hvis du bruker høye hæler, løft skinnene opp i kvinner slik at de ser ut til å lokke til menn.
Ikke bare det, høye hæler gjør beina ser sexere ut. Men når du velger høye hæler, ikke overse komfortnivået av dem. En mann ville ikke ønske å følge med en jente som hadde på seg hæler som har impalert struktur eller som ikke kan gå godt med hælene på.

4) menn bryr seg ikke om mote trender:

Hvis du får en manns oppmerksomhet, er ditt eneste mål, det vil ikke være noe om du bruker Prada støvler eller Denims nye kolleksjon av jeans. Så lenge du ser forvandlet til menns øyne, vil enhver kjole gå alene fint.

5) Umm, noe rødt:

Vi har alle en intuitiv følelse av farge. «Rød» er fargen for hotness, og ved å bruke denne farge ville det definitivt bli en kvinne sexy. Bruk røde leppestifter, hvis ikke mulig, rød leppeglans på leppene dine. Prøv å legge farge rød i kjolen din hvis det er fornuftig. Men vær normal; Ikke bruk for mye farge eller bruk unaturlig.

6) Noen minner ikke:

Før disse punktene har vi diskutert alle dosene i dressing. Men du bør også være oppmerksom på at det ikke er i dressing også. Dressing stilene som er nevnt så langt er gunstige. Men hvis de ikke passer til kroppen din, ikke nøl med å forlate dem.

A) Hvis lårene dine er tunge, unngå å ha på deg tette jeans som er oppstart eller flakk som de kan få lårene til å se seg raske.

b) Hvis magen din ikke er slank og slank, unngå å ha på seg topper eller halterplater som viser huden. I stedet prøve å bruke tunika, bondeplagg eller Tee skjorter for uformell utseende.

c) Ikke bruk klær laget for menn som dekker kroppen din for mye. På den måten kan du motstå mannens syn. Bruk dameklær som kan få deg til å se hvordan en kvinne vil.

Dressing attraktivt garanterer ikke deg å få tak i en varm mann. Du må også ha noen personlige egenskaper. Som å ha tillit til deg selv, være deg selv, forlate høyt vedlikehold osv. Egentlig er disse vanlige kvaliteter som en mann eller en kvinne skal eie. Hvis du kan finpusse disse egenskapene i deg selv, kan ingen motstå sjarmen din, og når du har mestret dem, blir det et barns nysgjerrighet for deg å tiltrekke seg menn.