Hva kan jeg gjøre for å få min eks tilbake igjen? Forholdsregler for brudd på forhold

Hva kan jeg gjøre for å få min eks tilbake igjen og finne noen forholdsrådgivningsråd er det du prøver å oppnå, ikke sant? Vel, som en tidligere sosialdirektør som har hjulpet mange mennesker med en rekke problemer, inkludert forholdsspørsmål, har jeg hatt gode resultater med å få noen tilbake sammen med deres eks. Selv om jeg må fortelle deg dette, er det noe som skal ta litt tid, tålmodighet og innsats fra din side. Jeg vil være her rett ved siden av deg hvert skritt av veien. Ikke gi opp fordi vi skal få noen ting oppnådd her på nettstedet mitt, og det er et løfte!

Nå, jeg er ikke sikker på hvordan du har mistet din eks, så jeg skal gjøre noen gjetninger om hvorfor breakup skjedde i første omgang. Først og fremst tenker jeg at du eller din eks har gjort noe veldig galt for å forårsake denne oppbrudd. Avhengig av hva som skjedde og hvilken feil det kan være, må dette måtte håndteres av det som forårsaket oppbrudd i utgangspunktet. Med det sagt vil jeg legge ut noen forskjellige ting her for deg, slik at du kanskje kan finne ut hva det er som kunne ha forårsaket din oppbrudd.

Hva som helst årsaken kan være, jeg vil at du skal huske på at du ikke bare kan stole på noen som rådgiver fordi dette bare ikke er klokt hvis du virkelig vil ha din Ex tilbake. Som å være noen her som virkelig bryr seg om din lykke, vil jeg at du skal vite at jeg anbefaler deg å få hjelp fra fagfolk som kjenner best.

Det er ting jeg vet at jeg kan hjelpe deg med, og jeg vil aldri prøve å styre deg i feil retning, men hvis din oppbrudd er over alt som blir altfor dypt for meg å håndtere, og du finner ikke svaret du leter etter fra meg da vet jeg om noen som kunne gi deg enda mer gratis råd med de dypere situasjonene. Nå, det er ute av veien, la oss komme i gang og se om jeg kan svare på spørsmålet ditt om hva kan jeg gjøre for å få min eks tilbake igjen. Husk nå, jeg gisser dette ut! Bare med meg for litt, og kanskje kan jeg hjelpe. Jeg håper jeg kan!

Har du eller din EX alltid valgt venner først?

Å velge venner før den du elsker så ofte kan definitivt føre til forholdsproblemer. Selv om vi prøver å ikke gjøre dette, skjer det uten å innse det. Det er sant at vi alle trenger venner, men vær forsiktig så du ikke tilbringer mesteparten av tiden med venner fordi dette kan føre til at forholdet ditt blir så surt som en sitron, om ikke enda surere enn det.

De fleste forhold krever mye kvalitetstid sammen, så sørg for å gi denne gangen den du elsker først og heng med vennene dine når du vet at du har brukt god kvalitetstid med den som trenger det mest. Bare husk å ikke være klamrende. Tro det eller ikke, det er et lykkelig medium. La din eks vite at du savner dem og vil bruke mer kvalitetstid sammen. Du trenger ikke å nevne dette før du har en bevist plan å bruke før du kommer i kontakt med din eks. Prøv å sørge for at timingen er riktig.

Kan det være den ene av deg, lurt?

La meg starte med å si at det virkelig kan knuse noen for å finne ut at de har blitt utrodd på. Såret fra dette løper gjennom kroppen som vann løper gjennom en kran. Det kommer til å ta mye tillit, før du får din eks til å snakke med deg selv. Den gode nyheten her er at du kan få tilgivelse fra din eks for å snyte. Det er virkelig håp hvis du bruker en bevist plan. Jeg anbefaler ikke å kontakte dem om dette berøre temaet før du har en bevist plan. Det kan virkelig bli katastrofe hvis ikke nærmet seg på riktig måte. Etter at du har bygget tilliten tilbake, kan du ha et normalt forhold. Tro det eller ei, med riktig bevist planen din Ex kunne elske deg enda mer, dette går rundt. Finner du dette vanskelig å tro? Det er sant min venn! Løs problemet ditt, og du kan få din Ex tilbake.

Var det enten en av dere som ble mishandlet?

Hvis det var verbalt overgrep av en av dere, vil jeg at dere skal innse at ord kan kutte veldig dypt gjennom hjertet, og jeg mener som å ende opp med å gå rent gjennom til den andre siden av våre hjerter. Noen ganger har vi som mennesker en tendens til å snakke før vi tenker på hvor mye våre ord kan skade noen andre. Dette er noe du definitivt må jobbe med og sannsynligvis må sørge for at noen sint ledelse er tatt før du selv tenker på å prøve å få din Ex tilbake.

Husk at ordene dine har kuttet veldig dypt, og det vil ta dem litt tid å respektere deg igjen. Hvis du var den som ble verbalt misbrukt, må du sørge for at dette er noe som er løst før du vurderer å ta dem tilbake. Ingen bor i et forhold med denne typen misbruk som skjer. Det kan føles akkurat som å bli slått i ansiktet med en veldig stor knyttneve. Igjen, vær sikker på at dette er løst med en av dere før du kommer tilbake sammen med hverandre igjen. Stol på meg! Verbal misbruk kan lede

til mye større ting som bringer meg til neste emne.

Var det noen fysisk misbruk i forholdet?

Vennligst fortell meg at dette ikke var årsaken til breakup min venn! Nå kommer vi inn i det dype emnet som jeg nevnte ovenfor. Dette kan ikke tolereres i noe forhold hva som helst! Jeg kan ikke stresse det nok! Hvis du ble fysisk mishandlet, kom deg ut nå mens du kan.

Hvis du var den som ble fysisk fornærmende bra, så søker du muss hjelp nå før du til og med tenker på å være en del av ens liv. Dette er en forferdelig måte å leve for alle som kan være involvert. Fysisk overgrep er veldig farlig og noen kan bli skadet veldig ille, og jeg hater å til og med si ordet, men det kan til og med føre til død og gjør til tider. Mer enn jeg bryr meg om å tenke på.

Nå, hvis noen av disse problemene var årsaken til din oppbrudd, og du gir forsøk på å få problemene dine rettet ut og kan bevise at du har, så mer takkelig, vil din eks vil forsøke å forsøke å tilgi deg og ta deg tilbake. Pass på at du aldri prøver noe av dette igjen, eller du kan lande rett tilbake i samme posisjoner. Tapt uten deg EX.

Vel det er tid for meg å lukke for nå med håp om at du kan finne ut det beste. Jeg snakket om noen tidligere som kan gi deg enda flere gode råd og noen svar på spørsmålet som holder rundt i dine tanker om hva jeg kan gjøre for å få min eks tilbake igjen, så hvis du vil sjekke ham ut og få litt mer «gratis råd» som har vist seg å fungere, så vær så snill å betale ham et besøk. Han går ved kallenavnet T-Dub Jeg vet at han ville være veldig glad for å møte deg.