9 Tegn på langdistanseforholdet ditt er i vanskeligheter

Dating InfoTips Dekkerer om forholdet ditt er i vanskeligheter kan noen ganger være vanskelig når du bor i samme postnummer. Når du bor miles fra hverandre som skiller mellom en dårlig dag og et smuldrende partnerskap, kan det være enda mer en utfordring. Noen ganger blir livet så komplisert og opptatt at vi bare legger hodet ned og prøver å gjøre det fra frokost til sengetid. Når din kjære er i en annen by, er det lett å glemme å ta vare på det forholdet eller noen ganger, bare for å være oppmerksom.

Langdistanseforhold krever mer oppmerksomhet og mer åpenhet enn andre. Du må snakke om reglene, lage planer og være autentisk fordi du ikke kan lese kroppsspråk. Tillit blir ryggraden i kommunikasjonen din. Du må stole på at det de sier er hva de mener. Med mindre du lærer annerledes.
Tegn # 1: Ditt forhold er i trøbbel når du våkner om morgenen, og du kan ikke huske sist gang du snakket med partneren din. Virksomheten er ikke en unnskyldning for ikke å ringe eller sms.

Tegn # 2: Hvis du argumenterte de siste 3 ganger du snakket, var det sannsynligvis ikke fordi den ene eller den andre hadde en dårlig dag.

Sign # 3: Fungerer du under forskjellige regler og kan ikke gå på kompromiss med hvem som ringer når og hvem reiser neste? Hvis du ikke kan kompromittere nå, så er det høyst sannsynlig at det ikke kommer til skade hvis du flyttet nærmere.

Tegn # 4: Husker du sist gang du hadde det gøy sammen – om du flirter på telefonen eller personlig? Når forholdet er solid, vil du gjøre deg tid til å ha det gøy. Ikke ta hverandre for gitt fordi det er bare helt nedoverbakke derfra.

Tegn # 5: Å holde forholdet går er mer stressende enn å oppfylle. Når det er dårligere enn det gode, må du spørre deg selv, hvorfor du fortsetter nedover denne veien. Hvis hvorfor er sterke nok, vil du finne en måte å redusere stresset og øke moroa på.

Tegn # 6: Du er lykkeligere tilbringe tid med deg selv enn med partneren din. På dette punktet kan det være best å ha den diskusjonen med dem. Hvis du er lykkeligere alene, er det på tide å være alene.

Tegn # 7: Hvis din signifikante andre begynner å true å slutte forholdet til hvert argument, betyr det sannsynligvis at de har tenkt på det. Truer de seg med å komme seg? Det er ikke sunt å manipulere. I begge tilfeller er det på tide å snakke det og finne ut hva de to vil gjøre med det.

Tegn # 8: De snyder på deg. Ønsker de seg ut og kan ikke verbalisere det, eller er de ute etter noe rekreasjonsmoro utenom monogami? Ingen av disse grunnene vil støtte et sterkt forhold og det er på tide å BAIL!

Tegn # 9: Hvis partneren din ikke kan fokusere på noe annet enn seg selv, så er de ikke sunn nok til å ha et sterkt forhold og det er på tide å komme seg ut.
Hvis du likte å lese denne artikkelen, vennligst abonner under for å bli varslet når lignende artikler er lagt ut på denne bloggen:
Dele denne: